Contact

Werkwijze

 1. Maak een afspraak via telefoon of vul het formulier in.
 2. Wij komen langs op locatie.
 3. U ontvangt een offerte of prijsopgave.

Advies en offerte zijn altijd kosteloos en vrijblijvend.

Contactformulier

Voor vragen kunt u ons bereiken op 072 5813397, een e-mail sturen naar info@molenaarrietdekker.nl of het onderstaande contactformulier invullen.

  Algemeen

  Telefoon 072 – 58 133 97
  Mobiel 06 – 53 26 72 54

  E-mail: info@molenaarrietdekker.nl

  Btw-nummer: NL 003305107B01
  KvK Alkmaar: 37009571

  Molenaar Rietdekker Bergen

  Molenaar Rietdekker
  Karel de Grotelaan 18
  1861 KJ  Bergen NH

  Molenaar Rietdekkers Broek op Langedijk

  Molenaar Rietdekkers
  Kosterij 17
  1721 PN  Broek op Langedijk

  Leveranciers Molenaar Rietdekkers Broek op Langedijk opgelet: ons adres (Kosterij 17 – Broek op Langedijk) wordt soms niet correct herkend. U kunt dan Dulleweg 43 instellen. Ons pand is duidelijk zichtbaar vanaf de weg en voorzien van belettering:

  Klik hier voor navigatie met Google Maps naar Dulleweg 43»

  Vakmensen met passie voor daken

  Molenaar Rietdekker is gevestigd in Bergen. Nuchtere Noord-Hollandse vaklieden, met generatielange vakkennis en ervaring én een mentaliteit van aanpakken, wij werken dagelijks samen aan een prachtig eindproduct. Het is de passie voor het werk dat van elk opgeleverde klus afspat. Betrokkenheid bij het vak en liefde voor het product sieren elk dak.

  Inmiddels heeft de 5e generatie Molenaars de nodige kennis en ervaring opgedaan en zich binnen het bedrijf gevestigd. Alles wordt de jongens, die kiezen voor het vak, van jongs af aan bijgebracht.

  Generaties

  Molenaar Sr.: “Als wij de passie voor het werk zien bij de jongens dan weten wij dat het tijd is om ze op te leiden. Maar ook de jongste generatie draait al weer vele jaren mee binnen ons bedrijf. ‘Molenaar Rietdekker’ heeft vele klussen in en om Alkmaar, Bergen, Schoorl, Castricum en ook in Koedijk. Op deze manier bestrijken wij de weide omtrek van Alkmaar”.

  Noord-Holland

  Er is geen plek waar we niet aan het werk zijn. Toch zitten wij hoofdzakelijk boven het Noordzeekanaal, zelfs tot voorbij Den Helder. Ook Texel rekenen wij tot ons werkgebied.