Nieuwe rieten kap

In de nieuwbouw vind je vaak daken die verrassend zijn. Architecten hebben soms de meest uitzonderlijke vormen bedacht. Wat er ook bedacht wordt, wij kunnen het realiseren. Wij adviseren u op maat en begeleiden het volledige project. Elk probleem is voor ons een uitdaging om te verwezenlijken. Want laten we wel zijn: niets is standaard. Voor ons is het de uitdaging dat probleemloos te vertalen naar een concrete opzet: van plan tot uitvoering, alles tot in de puntjes geregeld.

Innovatie

Wij missen geen enkele vernieuwing op het gebied van dakbedekking. Ook voor speciale dakvormen, aluminium nokvorsten, koperen nokvorsten, et cetera hebben wij alle kennis in huis.

Nokafwerking

In plaats van keramische gebakken pannen hebt u voor de nokafwerking meerdere opties. Wij kunnen de nok bijvoorbeeld afwerken met aluminium of koper voor de perfecte aansluiting bij uw woning, boerderij of ander object met rieten dak. De nokafwerking kunnen wij uitvoeren in alle leverbare RAL-kleuren.

Extra daglicht

Geniet van extra daglicht in uw woning, boerderij of ander object dankzij slimme VELUX dakraamoplossingen. Ook deze kunnen wij voor u plaatsen. Lees meer over de voordelen en mogelijkheden »

Vrijblijvende offerte