Onderhoud, ontmossen en impregneren rietendak

Goed onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw rieten dak. Wij kunnen dit onderhoud op afspraak of periodiek onderhoud voor u uitvoeren.

Hierbij worden kleine reparaties direct opgelost. Goed onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw rieten dak. Wij kunnen dit onderhoud op afspraak of periodiek onderhoud voor u uitvoeren. Hierbij worden kleine reparaties direct opgelost.

Ontmossen

Als uw dak nat blijft, bijvoorbeeld aan de noordkant, houdt het riet vocht vast en kunnen er mossen ontstaan. Dit heeft als gevolg dat het riet sneller slijt en kan de levensduur zelfs halveren. Door het mos te laten verwijderen voorkomt u deze en andere problemen.

Werkwijze ontmossen en impregneren

1. Wij verwijderen mos van het dak. Bij kleine hoeveelheid worden de mossen van het dak gesproken.

2. Het rieten dak wordt geïmpregneerd om mos tegen te gaan.

Biologisch afbreekbaar

Impregneren is niet schadelijk voor gezondheid. De speciale vloeistof is volledig biologisch afbreekbaar en doodt alleen mossen en algen. Ons personeel draagt uiteraard beschermende kleding tijdens het verwijderen van de mossen en algen omdat ze hier dagelijks mee werken.

Advies

Laat uw rieten minimaal één keer inspecteren en eventueel direct ontmossen. Door regelmatig te ontmossen zijn de kosten lager dan wanneer u één keer in de vier jaar uw dak laat behandelen. Bekijk hier de mogelijkheden voor periodiek onderhoud of bel ons voor meer informatie.

Kosten

De kosten voor ontmossen en onderhoud zijn uiteraard afhankelijk van het te oppervlak en een aantal andere fysieke factoren. U ontvangt van ons altijd vooraf een prijsopgave.

Afspraak maken

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

Vrijblijvende offerte